Main Page Sitemap

Zelf coleslaw maken


Haal de gare worsten uit de pan met een vleestang of vleesvork en zet het biermengsel opzij.
Hij is niet alleen snel klaar, maar ook nog eens zeer low budget!
Als je het kikkererwten mengsel gemaakt hebt draai er dan snel balletjes van en bak de falafels meteen zodat het mengsel niet kan gaan uitdrogen.
Voedzaam Snel wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.Je kan ze uiteraard ook wat groter maken en dan kom je op 6 stuks uit.Hoppakee, een zak gesneden witte kool en een winterwortel verdwenen in mijn mandje.Hou ze warm in een op 100C voorverwarmde oven.Een scheutje olijfolie er overheen.Althans, als je de rode kool kant-en-klaar geraspt koopt in de winkel.
Het woord Cole kennen ze natuurlijk ook helemaal niet in het Engels, althans niet in de betekenis van kool dus in die zin is het eigenlijk redelijk voor de hand liggend dat coleslaw een letterlijke verengelsing (nieuw Nederlands woord hahah) is van koolsla.
Dus ook voor deze coleslaw dressing maakte ik een mix van een heel klein beetje mayo en voor de rest kwark.
Dit wordt een chilisaus (de hitte van deze saus beslis je zelf, je kunt natuurlijk de chili con carne ook zo gebruiken met bonen).Hussel de salade even goed door zodat alle smaken goed door elkaar zitten.Vroeger was ik altijd gek op van die mayonaise achtige coleslaw salades uit de supermarkt.Daarom dook ik de keuken in en ging ik maar zelf gezonde coleslaw maken! .Ik zal je vertellen: met rozijnen is mijn favoriet!Logisch omdat de ingrediënten zich goed lenen voor creatieve interpretatie.
Dus hop, naar de supermarkt, want appelazijn had ik nog niet in huis.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Wanneer de knoflook klaar is haal je deze uit de oven en laat afkoelen.
Voor de salade, meng in een kom de spitskool, chinees kool en rode kool.
Boil the frikandel in the clingfilm for 10 minutes in hot water.


Sitemap