Main Page Sitemap

Tips voor het maken van een website
tips voor het maken van een website

De ontvanger zal jouw professionaliteit ook waarderen en hierdoor zelfs sneller reageren.
Zorg altijd dat de lezer direct weet over welk onderwerp deze e-mail gaat, heb je meerdere onderwerpen zet deze dan in de onderwerpregel.
Het is de ideale manier om kennis te maken met het grootste en volgens duizenden Gardafriends ook het mooiste meer van Italiƫ.
In de eerste alinea dient direct duidelijk te worden met welk doel de e-mail bedoeld. Geen probleem! Om je alvast een idee te geven kan je in onderstaande video even meevaren met ons.Geef ook aan wat de namen zijn van de bijlagen en wat de ontvanger hierin kan verwachten.Duidelijk onderwerp van je e-mail.Ook klaar voor uw volgende stap in uw effectiviteit?Indien je gebruik maakt van opsommingstekens in een e-mail, zorg dan dat je cijfers gebruikt in plaats van bulletpoints. Nog geen 10 minuten later was er een gigantisch onweer met rukwinden en veel regen.Zoals eerder gezegd wil niemand in e-mails staan waar ze niets mee te maken hebben. Informeer je dus goed voor je vertrekt.Een grote ergernis is wanneer je bent toegevoegd in een groepsmail terwijl je hier niets mee te maken hebt, de e-mails blijven dan maar binnenkomen.We zien ook vaak spreektaal in e-mails.Het staat bijzonder onprofessioneel wanneer je er nog een mail achteraan met sturen met de tekst "nu met bijlage".Wees er van bewust dat de communicatie in een e-mail anders is, dan wanneer je een face to face of telefoonsgesprek met iemand hebt.Gebruik je meerdere e-mailadressen van personen buiten de organisatie?Zet daarom in de laatste zin pas een verwijzing naar de bijlage.
Prima, dan moet hoe maak je verse patat je dit direct doen.Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80 direct de bijlage opent zonder de e-mail verder te lezen. Je zal merken dat je niet lang moet zoeken, waarschijnlijk spreken ze je vanzelf aan zodra je nog maar even lonkt naar hun bootjes.Slecht voorbeeld : Vraagje?Tip 1: Met of zonder vaarbewijs. Het zijn dan wel bootjes met een beperkt aantal PKs of elektrische boten, maar leuk genoeg voor een onvergetelijke ervaring.
Hoog tijd om hier eens kritisch naar te kijken!


Sitemap