Main Page Sitemap

Reservekopie maken iphone op computer

Google heeft én sunweb code promo voorwaarde om onbeperkt fotos te uploaden: de how to make your best friend feel special fotos worden verkleind geüpload.
Met Android werkt het als volgt Open WhatsApp; Druk rechtsboven op de drie puntjes; Klik vervolgens op Instellingen; Ga naar Chats en oproepen; Druk op Chat back-up; Druk op Back-up maken naar Google Drive.
Voeg je een nieuw telefoonnummer toe aan je contacten?Een Windows Phone maakt een back-up van onder andere contactgegevens, persoonlijke instellingen, je gespreksgeschiedenis en fotos en videos.Maak een reservekopie iOS-updates gaan over het algemeen van een leien dakje.Stap 2: iPhone 5 inrichten, nu wordt het tijd om de opgeslagen gegevens op je nieuwe iPhone 5 te zetten.De andere manier is het handmatig uploaden van bestanden naar een cloud.Google Fotos is de enige app waarmee je gratis een back-up kunt maken van een onbeperkt aantal fotos.Zet de schakelaar op groen en tik op Maak nu reservekopie zorg ervoor dat je wifi hebt.Hier bepaal je ook hoe vaak je een back-up van je WhatsApp-gesprekken wil laten maken.
Je smartphone zorgt dat de back-up actueel blijft.
Stap 1: Back-up maken, allereerst is het natuurlijk van belang om een goede back-up (ook wel reservekopie genoemd) te maken van de bestanden op je iPhone 4(S).
Via kun je het installeren op je iPhone, iPad of iPod touch.De app vernieuwt de back-up automatisch als je smartphone verbonden is met een wifi-netwerk en als er nieuwe bestanden op je smartphone staan.De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.Back-up onderdelen bepalen, je kunt zelf bepalen van welke onderdelen een back-up wordt gemaakt.Muziek, films en tv-programmas die niet in de iTunes Store werden aangeschaft.Alleen met zon account krijg je daarna toegang tot je reservekopie.Heb je een nieuwe iPhone?De simkaart in het nieuwe apparaat plaatsen of contact opnemen met de aanbieder.
Terug zetten vanaf iCloud back-up, het plaatsen van een reservekopie op je nieuwe toestel gaat gelukkig heel gemakkelijk.
Met deze maatregelen kun je de komst van iOS 12 voorbereiden.
Sitemap