Main Page Sitemap

Hoe maak je een webquest
hoe maak je een webquest

We gaan kijken hoe de huizen eruit zien en the way you make me feel piano welke voorzieningen ze op het eiland kennen, bijvoorbeeld water, electriciteit enz.
We komen aan bij een restaurant.Onderzoek naar digitale vaardigheden van leerlingen: doe mee!Hier gaan we onderzoeken hoe het weer, klimaat en temperatuur is in Curaçao.Op deze manier maak je kennis met het land.Maak een foto van je gerecht die je tijdens je presentatie kunt laten zien.Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in ons restaurant "Sabroso". .Maak een tv-journaal over de watersnoodramp van 1953 Aanhouding bij Goejanverwellesluis Copyright 2008 Albert van der Kaap.De Olympische Spelen, vroeger en nu De zeven wereldwonderen Site voor kinderen op de basisschool gemaakt in het kader van de Thinkquest competitie.Prehistorie, lessuggesties voor alle groepen, het land van heden en verleden.In welk werelddeel ligt Curaçao?Hoeveel inwoners heeft Curaçao?Hunebedden, lesmateriaal voor groep 8 van de basisschool, ontwikkeld door studenten van de Saxion pabo.
We komen aan bij het strand.
In deze eerste aflevering: het belang van betrokkenheid en enthousiasme binnen een.Is er een tijdsverschil met Nederland?Daarna ga je een weerbericht maken met het weer voor de komende week op Curaçao.Piramides, de piramide van Cheops, een website met informatie en een test over de piramide van Cheops van basisschool De Brug in Hellevoetsluis.Nederland in de Romeinse tijd Virtuele reis naar Rome Een webquest voor groep 8 van de basisschool De Romeinen Lesmateriaal voor groep 7 van de basisschool, ontwikkeld door studenten van de Saxion pabo De Middeleeuwen Verken het kasteel, de boerenwoning en het klooster De Middeleeuwse.(foto 7) (foto huis-webquest).
Grotschilderingen, een webquest voor groep 7 en 8 over prehistorische grotschilderingen, gemaakt door Albert van der Kaap.
Om te laten zien hoe een ervaren docent dit doet, hebben wij twaalf korte filmclips gemaakt en de antwoordmogelijkheden met didactische tips op een rij gezet.


Sitemap